Organizacija događaja

Eksperti u organizaciji i realizaciji svih vrsta događaja, sa više od 3 decenije iskustva, 30.000 uspešno realizovanih događaja za hiljade zadovoljnih domaćih i inostranih klijenata.

Više od 30 godina organizujemo sve vrste događaja (kongrese, konferencije, seminare, okrugle stolove, specijalne aranžmane, team building-e, proslave i sl.) svih domena i veličina, od same ideje do realizacije, u svim fazama i segmentima. Uz kompletnu logističku, marketinšku, PR, tehničku i IT podršku i organizaciju i realizaciju svih ostalih komplementarnih usluga, naši klijenti su u mogućnosti da nam bezbrižno i u potpunosti prepustve sve poslove oko događaja po principu "ključ u ruke".

Virtuelni događaji

Organizacija novih, inovativnih, virtuelnih i/ili hibridnih kongresa, konvencija, radionica, seminara.

U duhu novih tehnoloških inovacija, kao i razvojnih trendova, pružamo kompletnu logističku i tehnološku podršku za organizaciju i realizaciju virtuelnih, online događaja, kao i hibridnih događaja. Uz našu pomoć, u mogućnosti ste da doprete do većeg auditorijuma uz njihov viši nivo angažovanja kroz naše online alate koji su vam na raspolaganju.

Avio transport

Organizacija i rezervacija vašeg avio transporta do svih destinacija sveta po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Kao član IATA (International Air Transport Association), uključeni u rezervacioni sistem AMADEUS i BSP za automatsko izdavanje avio karata, našim klijentima omogućavamo da uživaju u najpovoljnijim uslovima avio transporta na tržištu, bez obzira na destinaciju i avio kompaniju.

Rezervacija hotela

Izbor od više 2.5 miliona hotela širom sveta, uz eksluzivne pogodnosti za hotele u Srbiji i Crnoj Gori, mi smo vaša početna i kranja stanica za rezervaciju hotela.

Zahvaljujući specijalnim uslovima ugovorenim sa svim beogradskim i većinom hotela širom Srbije i Crne Gore, naši klijenti uživaju najboljem domaćem hotelskom smeštaju po najpovoljnijim uslovima. Kroz saradnju sa AMADEUS, booking.com i GO Global rezervacionim sistemima, u našoj ponudi se nalazi i više miliona hotela i smeštaja širom sveta sa garantovanim najpovoljnijim uslovima.

Lokalni transfer i rent-a-car

Udobno, sigurno, u zemlji i inostranstvu, sa ili bez vozača, za jednog ili hiljadu i jednog putnika, organizujemo prevoz putnika luksuznim, eko vozilima, minibusevima i autobusima.

U saradnji sa desetinama lokalnih auto prevoznika svih klasa i kategorija, vršimo transfer putnika od/do aerodroma, organizujemo iznajmljivanje vozila sa vozačem za bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu i vršimo usluge najma vozila.

Usluge prevođenja

Za nas ne postoje jezičke barijere. Uz naš vrhunski tim prevodilaca - razumemo sve jezike ovoga sveta.

Osim usluga prevođenja i simultanog prevoda, uz profesionalnu opremu za simultano prevođenje (kabine, prijemnici sa više kanala, statični i bežični mikrofoni i slušalice) vi i vaši učesnici možete nesmetano komunicirati kao da govorite istim jezikom. Takođe, raspolažemo i tour guide sistemima za podršku turističkim turama i izletima u okviru socijalnog programa kongresa i konferencija.

Tehnička i IT podrška

Najbolji softverski inženjeri na tržištu, vrhunska oprema poslednje generacije - sve na jednom mestu.

Raspolažemo audio/video opremom poslednje generacije neophodne za opremanje sala za konferencije i prezentacije (ozvučenje, rasveta, podrška interaktivnom prezentovanju i sl.). Vršimo usluge snimanja i live video streaming-a konferencija. A uz naše softverske inženjere, pružamo kompletnu IT podršku događajima, od izrade Internet prezentacija i mobilnih aplikacija, do online registracija, rezervacija i naplate.

Marketing i PR podrška

I da vas čuju i da vas vide - online i offline.

Naši marketinški i PR stručnjaci, uz saradnju i pomoć eksternih agencija, kreira i definiše vizuelni i marketinški identitet vašeg događaja; dizajnira, priprema i štampa promotivni materijal; kreira program marketinga događaja i vrši komunikaciju sa sponzorima; kreira i sprovodi online i offline marketinše kampanje, uključujući i kampanje u socijalnim medijima; komunicira sa medijima.