Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001

05.05.2015.

Miross je dobio sertifikat ISOQAR-a za menadžment u organizaciji događaja, poslovnih putovanja i specijalnih aranžmana.

Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001

Sa ponosom obaveštavamo naše poštovane klijente i posetioce Internet prezentacije da je agencija Miross dobila sertifikat ISOQAR-a za menadžment u organizaciji događaja, poslovnih putovanja i specijalnih aranžmana na zahtev klijenta.

ISOQAR je akreditovano sertifikaciono telo ovlašćeno da sprovodi ocenjivanje kompanija i da izdaje sertifikate za niz menadžment sistema. Agencija Miross ispunila je uslove za dobijanje ISO 9001:2008, međunarodnog standarda koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom koje određena poslovna organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Svrha implementacije ovog standarda je povećanje efikasnosti organizacije kroz primenu procesnog pristupa. No, osim doprinosa rastu efikasnosti, ISO 9001 pomaže kompanijama i da steknu poverenje klijenata, da unaprede ili održe kvalitet svojih proizvoda i usluga, da se šire na nova tržišta i da se nadmeću na velikim tenderima.

Agencija Miross se ovim putem zahvaljuje klijentima koji su sve vreme bili uz nas, ukazujući nam poverenje i pomažući da konstantno unapređujemo svoj rad. Takođe, želimo da istaknemo da je za ostvarivanje rezultata kojima smo se kvalifikovali za pomenuti međunarodni standard zaslužan ceo naš kolektiv - svi zaposleni koji već godinama rade u najboljem interesu kompanije i njenih klijenata. Nadamo se da ćemo i u narednim godinama opravdavati sve dosadašnje potvrde našeg kvaliteta, kao i da ćemo zaraditi nove.

Ostale novosti

03.12.2022.

Agencija Miross - ponosni učesnik svetskog poslovn...

MIROSS kao lider u oblasti kongresnog turizma, jedan od vodećih organizatora događaja i poslovnih putovanja u regionu, imaće čast i privilegiju da uče...

30.06.2021.

IATA Centar za putovanja

Spakovani i spremni za put? Imate li sve što je potrebno kako bi ste započeli vaš put? Saznajte o svim zdravstvenim i administrativnim zahtevima zemlj...

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET