Odluka o radu tokom vandrednog stanja

13.03.2020.

U skladu sa odlukom vlade RS, Miross je izmenio način rada tokom vandrednog stanja.

Odluka o radu tokom vandrednog stanja
  • Agencija zbog mera bezbednosti neće primati stranke u svojim prostorijama a kompletan rad će se nesmetano odvijati putem telefonske, video i internet komunikacije kroz već ustaljene aplikacije i sisteme koji su standarni deo poslovnog sistema MIROSS doo.
  • Svim zaposlenima omogućen je nesmetani rad od kuće tokom trajanja vanrednog stanja i sva neophodna tehnologija stavljena je na raspolaganje zaposlenima.
  • Omogućeno je nesmetano odvijanje svih poslovnih procesa elektronskim putem.
  • Usled umanjenja obima rada, agencija Miross će zatvoriti svoje prostorije za prijem stranaka od 13.03.2020. ali omogućiti nesmetano odvijanje sastanaka i komunikaciju putem interneta, telefona i video linka svim zainteresovanim licima.
  • Za sve hitne upite dostupni smo putem mobilnih telefona i elektronskih adresa.
  • Naša elektronska adresa je office@miross.rs a sva zainteresovana lica na mogu kontaktirati na mobilne telefone 0631017265 ili 063218539.
  • Tokom perioda trajanja vanrednog stanja, agencija će raditi na unapređenju svih poslovnih procesa i razvoju novih usluga.

Zvaničnu odluku možete preuzeti [ ovde ]

Ostale novosti

08.06.2020.

Miross Live platforma

Tokom prethodna 3 meseca, intenzivnim radom, Miross je razvio platformu za realizaciju online događaja koja podržava od 10 do nekoliko hiljada učesnik...

19.04.2020.

Srećan Uskrs!

Svim pravoslavnim vernicima Miross želi srećan Usrks i lepe praznike.

18.04.2020.

Organizujte VR događaj danas!

Miross, kao deo EventArhitect grupe, svojim klijentima nudi mogućnost održavanja virtuelnih događaja, seminara, konferencija, kongresa i izložbi.

28.03.2020.

Pomoć u borbi protiv COVID-19

Miross će svoje logističke usluge održavanja online edukacija za medicinske radnike pružati - besplatno!