Naš direktor Miloš govornik na ICCA Global događaju

30.03.2023.

Ponosni smo što je naš generalni direktor Miloš Dimitrijević jedan od 6 govornika na prestižnom ICCA Global Meetings Industry Day događaju.

Naš direktor Miloš govornik na ICCA Global događaju

ICCA okuplja vrhunske stručnjake iz celog sveta kako bi podelili svoje uvide i stručnost u dinamičnom formatu od 360 stepeni... za 360 minuta. To je 6 govornika, iz 6 regiona za 6 sati. A vi, kao posebno pozvani član publike, imaćete priliku da uronite, da slušate i učite od nekih od ključnih uticajnih i inovatora u industriji međunarodnog udruženja, govoreći uživo sa njihove lokacije, direktno u vašu.

Događaj je besplatan, sve što tražimo je vaše prisustvo. Sa veteranima iz industrije iz celog sveta, možete uživati u zaista globalnom pogledu (iz veoma lokalne perspektive) o najnovijim trendovima, najboljim praksama, tehnologijama, mogućnostima i problemima sa kojima se suočava i oblikuje naša globalna industrija.

Potencijalne teme uključuju:

· Inicijative oko zastupanja

· Planiranje i upravljanje događajima

· Prava lokalna/nacionalna vrednost sastanaka udruženja

· Uvid u pobedničke ponude

· Promovisanje održivosti i nasleđenog cilja

· Ulaganje u infrastrukturu za sastanke

· Promena ponašanja i novi poslovni modeli

 

Možete odabrati da se pridružite svim sesijama ili naznačite koju želite. Sednica EU je:

 ICCA Europe Region Session - 3 PM CEST  

 

Ovaj događaj je jedinstvena prilika da dobijete „uvid u realnom vremenu u ono što se dešava u našoj poslovnoj zajednici širom sveta. Hajde da prihvatimo duh Globalnog dana industrije sastanaka... na ICCA način, na inspirativan, zabavan i zanimljiv način. Rezervišite svoje virtuelno mesto sada na vrtoglavoj, super inspirativnoj poslovnoj pauzi od 6 sati, iz udobnosti sopstvenog kućnog poslovnog prostora... i krenite na „Put oko sveta za 360 minuta“ sa ICCA u četvrtak, 30. marta.

Ostale novosti

25.05.2023.

Net 0 Carbon Events

Ponosno podržavamo ovu plemenitu inicijativu!

27.04.2023.

Lufthansa Top Performer 2022

Miross ponovo dobitnik prestižne nagrade Lufthanse

18.04.2023.

Nova nagrada za našu Mirjanu i Miross

Ponovo medju najuticajnijim agencijama u Evropi!