Naš direktor Miloš govornik na ICCA Global događaju

30.03.2023.

Ponosni smo što je naš generalni direktor Miloš Dimitrijević jedan od 6 govornika na prestižnom ICCA Global Meetings Industry Day događaju.

Naš direktor Miloš govornik na ICCA Global događaju

ICCA okuplja vrhunske stručnjake iz celog sveta kako bi podelili svoje uvide i stručnost u dinamičnom formatu od 360 stepeni... za 360 minuta. To je 6 govornika, iz 6 regiona za 6 sati. A vi, kao posebno pozvani član publike, imaćete priliku da uronite, da slušate i učite od nekih od ključnih uticajnih i inovatora u industriji međunarodnog udruženja, govoreći uživo sa njihove lokacije, direktno u vašu.

Događaj je besplatan, sve što tražimo je vaše prisustvo. Sa veteranima iz industrije iz celog sveta, možete uživati u zaista globalnom pogledu (iz veoma lokalne perspektive) o najnovijim trendovima, najboljim praksama, tehnologijama, mogućnostima i problemima sa kojima se suočava i oblikuje naša globalna industrija.

Potencijalne teme uključuju:

· Inicijative oko zastupanja

· Planiranje i upravljanje događajima

· Prava lokalna/nacionalna vrednost sastanaka udruženja

· Uvid u pobedničke ponude

· Promovisanje održivosti i nasleđenog cilja

· Ulaganje u infrastrukturu za sastanke

· Promena ponašanja i novi poslovni modeli

 

Možete odabrati da se pridružite svim sesijama ili naznačite koju želite. Sednica EU je:

 ICCA Europe Region Session - 3 PM CEST  

 

Ovaj događaj je jedinstvena prilika da dobijete „uvid u realnom vremenu u ono što se dešava u našoj poslovnoj zajednici širom sveta. Hajde da prihvatimo duh Globalnog dana industrije sastanaka... na ICCA način, na inspirativan, zabavan i zanimljiv način. Rezervišite svoje virtuelno mesto sada na vrtoglavoj, super inspirativnoj poslovnoj pauzi od 6 sati, iz udobnosti sopstvenog kućnog poslovnog prostora... i krenite na „Put oko sveta za 360 minuta“ sa ICCA u četvrtak, 30. marta.

Ostale novosti

02.11.2023.

Naši Mira i Miloš na najprestižnijem Azijskom sajm...

Istanbulski Turistički sajam je vodeći događaj a Miross je stalni učesnik već 20 godina!

27.10.2023.

Naše lepe dame su organizovale prvi međunarodni ko...

Ponosni smo na ceo tim predvođen našom Jovanom, koji je rukovodio svim aspektima ovog neverovatnog međunarodnog događaja koji je okupio najpoznatije s...

27.09.2023.

Naš Ivan na Lufthansa City Centre Qatar događaju!

Miross kao jedan od najvećih LCC u Jugoistočnoj Evropi i ove godine je deo ovog značajnog događaja!

20.09.2023.

Miross ponovo u top 100 Eventex agencija!

S ponosom objavljujemo da smo osvojili ovu prestižnu nagradu i još jednom dokazali našu posvećenost težnji za izvrsnošću!