Agencija Miross - ponosni učesnik svetskog poslovnog sajma IBTM World!

03.12.2022.

MIROSS kao lider u oblasti kongresnog turizma, jedan od vodećih organizatora događaja i poslovnih putovanja u regionu, imaće čast i privilegiju da učestvuje na ovogodišnjem IBTM World u Barseloni, najvećem svetskom poslovnom sajmu.

Agencija Miross - ponosni učesnik svetskog poslovnog sajma IBTM World!

Na ovoj manifestaciji na kojoj će se pojaviti najeminentniji učesnici, MIROSS će biti jedan od kupaca, u prilici da pregovara preko 3.000 destinacija, u 100 zemalja, sa najekskluzivnijim turističkim ponudama.
 
Ovo će ponovo otvoriti vrata, posle duže pauze, svim poslovnim partnerima, prijateljima, klijentima i kupcima, da se upoznaju sa inovativnim, kreativnim najsavremenijim načinima poslovanja, za koje se Miross zalaže od samog nastanka agencije. Razmena iskustava, dobrih praksi i uspešnih ideja biće dodatna inspiracija za sve događaje ispred nas.
 
Vidimo se u Barseloni od 29.11.- 2.12. 2022.!

Ostale novosti

02.11.2023.

Naši Mira i Miloš na najprestižnijem Azijskom sajm...

Istanbulski Turistički sajam je vodeći događaj a Miross je stalni učesnik već 20 godina!

27.10.2023.

Naše lepe dame su organizovale prvi međunarodni ko...

Ponosni smo na ceo tim predvođen našom Jovanom, koji je rukovodio svim aspektima ovog neverovatnog međunarodnog događaja koji je okupio najpoznatije s...

27.09.2023.

Naš Ivan na Lufthansa City Centre Qatar događaju!

Miross kao jedan od najvećih LCC u Jugoistočnoj Evropi i ove godine je deo ovog značajnog događaja!

20.09.2023.

Miross ponovo u top 100 Eventex agencija!

S ponosom objavljujemo da smo osvojili ovu prestižnu nagradu i još jednom dokazali našu posvećenost težnji za izvrsnošću!